Stof tot nadenken én netwerken - de Westfriesland Academie

Leren tijdens het werk: de Westfriesland Academie maakt het mogelijk.

De Westfriesland Academie is hét platform voor leren en ontwikkelen van de 7 Westfriese gemeenten. Waar al onze collega’s trainingen, cursussen en opleidingen kunnen volgen die passen bij de ‘Ambtenaar 2020’: volledig op de hoogte, initiatiefrijk en actief. Want als je bij ons komt werken is jezelf blijven ontwikkelen belangrijk. Wat je via de Westfriesland Academie leert, kun je meteen in de praktijk gebruiken.

Het aanbod is heel divers, gericht op jouw werkpraktijk en bestaat uit trainingen, e-learnings en uit langere trajecten. Denk bijvoorbeeld aan specifieke schrijftrainingen, Design Thinking, Doelgericht Beïnvloeden, een inleiding Algemene Wet Bestuursrecht of een training Adviesvaardigheden. De academie organiseert deze trainingen ook voor de andere 6 Westfriese gemeenten. Zo maak je niet alleen kennis met de geboden stof, maar breid je ook je netwerk uit!


Ieder kwartaal is er een speciale bijeenkomst met een inspirerende spreker uit onze stad. Tijdens de aansluitende netwerkborrel leer je jouw collega’s nóg sneller kennen.

Het volledige aanbod vind je op www.westfrieslandacademie.nl, neem een kijkje en laat je inspireren.