De bruisende stad en al haar uitdagingen

Doe je mee?

De keuze voor gemeente Hoorn als werkgever zou niet al te moeilijk moeten zijn. Alles is aanwezig: uitdaging, inhoud, een maatschappelijke bijdrage. En laten we de stad zelf niet vergeten. Want wat is Hoorn mooi en leuk. En wat liggen er een prachtige uitdagingen.

Werken bij gemeente Hoorn betekent werken voor 73.000 inwoners in diverse wijken. Voor duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor een sterk staaltje geschiedenis. Voor muzikale en culturele evenementen waar je u tegen zegt. Nou ja, zo kunnen we nog wel even doorgaan natuurlijk. Maar laten we een ding niet vergeten: de toekomst!

Oldtimer op de Roode Steen met twee personen ervoor

Een klimaatneutrale toekomst met voldoende woningen en een verbeterde verbinding met Amsterdam. Een toekomst met het grootste stadsstrand van Nederland, goede zorg, meer werkende inwoners en minder armoede en schulden. Een toekomst waarin we een heel aantrekkelijk stationsgebied ontwikkelen voor ondernemers, inwoners en forensen. Een toekomst waarin we Hoorn promoten als ‘dé Stad van de Gouden Eeuw’.

Een waslijst aan uitdagingen waar we met zijn allen op z’n Westfries de schouders onder zetten.