Hoorn: gemeente met ambitie

Hoewel we als Westfriezen natuurlijk met beide benen op de grond staan, durven we hier best een Griekse filosoof te quoten. Want Aristoteles zei het al: ‘Verwondering is het begin van alle wijsheid’. En dankzij die verwondering blijven we kritisch op onszelf en ons werk, zijn we wendbaar en leggen we verbinding. Een open blik kenmerkt de medewerkers van gemeente Hoorn. Ook de toekomstige!

Maar met alleen een open blik kom je er natuurlijk niet. We willen mensen aan ons binden die houden van resultaat, die ambitieus gaan voor hun projecten en gepassioneerd zijn voor de publieke zaak. Want daar doen we het uiteindelijk voor: voor de inwoners van onze mooie stad, voor de ondernemers en al die anderen die de stad een warm hart toedragen. Met wie we elke dag weer iets moois bouwen en resultaten boeken.

Wil jij bijdragen aan een pracht gemeente met een flinke ambitie? Met vrijheid in je werk, veel verantwoordelijkheid en de kans om werk en privé echt goed te kunnen combineren? Ben je toe aan interessante en soms ook ingewikkelde vraagstukken, projecten en uitdagingen? Ben jij toe aan Hoorn?