VRIJWILLIGERS GEZOCHT


Zet u zich in om het meest verrassende congres tot een succes te maken?

Maar liefst 2500 burgemeesters, wethouders, raadsleden, griffies en gemeentesecretarissen uit heel Nederland komen naar onze regio voor het VNG Jaarcongres. U kunt zich voorstellen dat de voorbereiding en organisatie een behoorlijke klus is, maar ook de uitvoering op de dagen zelf is dat. Dat laatste valt of staat met de inzet van ‘vrijwilligers’. Helpt u ons mee het congres tot een groot succes te maken?

Het meest verrassende VNG Jaarcongres van de afgelopen 10 jaar neerzetten, dat is ons doel. We vinden het belangrijk dat bezoekers zich welkom voelen. Dat ze deelnemen aan een Westfriese beleving waarin aandacht voor hen is. We geven de bezoekers een indruk die zo treffend is, dat ze uitgenodigd worden om vaker een bezoek te brengen aan Westfriesland. En daarvoor hebben we jou nodig. We zijn op zoek naar raads- en commissieleden, fractievertegenwoordigers en collega’s die een aantal rollen gaan vervullen.


  • Gastvrouw/heer: gasten ontvangen en uitzwaaien op locaties, looproutes, garderobe
  • Verteller: in de bus vanaf de ijsbaan naar de locatie van de middagsessie vertellen over Westfriesland en de locatie
  • Begeleider middagsessie: de groep begeleiden
  • Begeleider medewerkers WerkSaam en leerlingen onderwijs
  • Flexibele kracht: invallen waar dat nodig is, regelen van onvoorziene zaken
  • Videomaker: alleen voor collega's die de cursus 'Professionele video's maken met je smartphone' hebben gevolgd (aanmelden via een e-mail)

Via de onderstaande knop kunt u zich aanmelden. Daar geeft u gemakkelijk uw voorkeuren op voor rollen en dagdelen.
Aanmelden kan tot 1 mei 2020. Daarna nemen wij contact met u op.