Het diner

Economische impuls voor regio

Een van de onderdelen van het Jaarcongres is het avondprogramma. Het programma bestaat uit een diner en feest. Het diner wordt voor 1.600 congresbezoekers georganiseerd. De overige 1.000 bezoekers dineren zelfstandig op een andere plek in de regio. De Westfriese horeca kan rekenen op volle restaurants en een drukke dinsdagavond.


Het diner vindt plaats in Hoorn. Hiervoor zetten we een aanbesteding uit. We zijn op zoek naar een ondernemer die het Westfriese diner voor 1600 gemeentebestuurders tot een succes kan maken!

Helpt u mee met het vinden van de juiste persoon of personen? (gesloten)

Via de zeven gemeentelijke kanalen en in de media brengen we de aanbesteding zoveel en goed mogelijk onder de aandacht. U kunt daarbij helpen door de sociale mediaberichten van uw gemeente te delen op uw eigen kanalen! Deel dus het Facebookbericht, tag ondernemers op LinkedIn en/of WhatsApp de website regiowestfriesland.nl/vngdiner naar uw netwerk. Help actief mee om het bericht zo breed mogelijk te verspreiden!

De opdracht (gesloten)

We zijn op zoek een gedreven, ervaren horecaondernemer of cateraar. Een die alles in huis heeft om een origineel, Westfries diner aan 1.600 bestuurders te bereiden en serveren. De gasten moeten tijdens het diner Westfriesland proeven en beleven. Zowel de smaak als de presentatie moeten van hoge kwaliteit zijn. Wat is nog meer belangrijk in deze opdracht? De samenwerking met andere Westfriese organisaties, zoals horecaondernemer(s), scholen en/of WerkSaam en het werken met Westfriese producten. Het diner moet daarnaast goed georganiseerd worden. Ondernemers lezen alles over een informatiebijeenkomst op 9 december, de opdracht, aanbesteding en inschrijving via de website.

De opdracht is inmiddels gegund.