Wie wordt jullie trouwambtenaar?

Maak kennis met de trouwambtenaren van gemeente Hoorn. Na de reservering van het huwelijk of partnerschap maakt de trouwambtenaar een afspraak voor een kennismakingsgesprek met jullie.

Klaas de Hart,

Klaas de Hart

Ik ben Klaas de Hart, geboren 25 april 1945 in Hoorn, dus ik beschouw me als een echte “Horinees”. Ik heb 40 jaar als onderwijzer les gegeven in Zaandam (5 jaar) en Hoorn (35 jaar), waarvan 7 jaar als hoofd in Hoorn.

Bea Minks.

Bea Minks-Minnee

Ik ben vanaf 1995 trouwambtenaar in Hoorn, en heb intussen al heel wat huwelijken gesloten. Tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds heel bijzonder om dit werk te mogen doen.

Marjolein de Jager.

Marjolein de Jager

Ik vind het elke keer heel bijzonder, dat ik als trouwambtenaar deel uit mag maken van een dag die voor jullie zo speciaal is. Mijn inbreng is er op gericht om na het kennismakingsgesprek een verhaal te schrijven over jullie love story.

Tessa Ye

Tessa Ye

Gefeliciteerd! Jullie hebben besloten te gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap te sluiten. In de periode tot “de grote dag” komt er een heleboel op jullie af.

Maritsa Vaarnold.

Maritsa Vaarnold

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk. Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat een heerlijke tijd gaan jullie tegemoet. Het mooiste moment van je leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven.

Norbert de Vries.

Norbert de Vries

Wat ontzettend leuk dat jullie binnenkort gaan trouwen of als geregistreerde partners door het leven gaan, gefeliciteerd!

Pieter Jan Koster.

Pieter Jan Koster

Van Harte Gefeliciteerd met jullie voornemen om elkaar aan te nemen als jullie wettige echtgenoten. Het is niet niks. Best wel een belangrijk moment in je leven en ik vind het geweldig om hieraan een bijdrage te mogen leveren.

Familie of vriend als trouwambtenaar?

Het is ook mogelijk om een familielid of vriend als trouwambtenaar aan te wijzen. Uiteraard moet de trouwambtenaar voor één dag wel aan een aantal voorwaarden voldoen.